Акселераторска програма Primer

Краен срок: 15 май 2019 г. 
Primer е акселераторска програма създадена и сертифицирана от европейската организация InnoEnergy и се осъществява в България от Cleantech Bulgaria. Целта на програмата е да обучи и подготви предприемачи с идеи, които имат бизнес и пазарен потенциал.
Програмата е подходяща за индивиди и екипи в начален етап на развитие на тяхната идея, като им предоставя нужния инструментариум за анализиране на бизнес потенциала и структуриране на техния бизнес план.
Ако имате бизнес идея, Primer ще Ви помогне да я реализирате!
Кандидатствайте сега и се възползвайте от възможността да работите с опитни ментори, които ще Ви помогнат да разработите успешен бизнес план, да се свържете с първите си клиенти и да привлечете инвеститори.
Програмата включва провеждането на 5 работилници през месец юни. Primer ще завърши с официален Демо-ден, по време на който всички участници ще презентират идеите си пред експертно жури. Най-добре представилите се ще имат възможност за участие в международната акселераторска програма на InnoEnergy – Highway®, чрез която ще могат да спечелят до 150 000 евро финансиране.

За повече информация вижте тук